29 oct 2011

oke harini mcm biasa blek sekola dgn ros and aien.
ktorg blek dekat tmpt tnggu bus yg dpn skit sbb tnggu dpn sekola rmai org weyyy -,-'
naek bus then akhirnyer smpai destinasi.
aku jalan gn ros and aien blek.time lalu kt jejantas tu zizir and laen2 da brjalan laju nak blek mcm biasa.
time jalan kt jejantas tu pijong je yg jalan lmbt2.dy betol2 kt blkg aku.
aku pusing blkg pastu says 
ME:weyh pijong goodluck exam nie (:
PIJONG:'ha?'
ME:Goodluck exaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm =='
PIJONG:HA?
he approach and say 
PIJONG:ape ko ckp? -,-'
ME:GOODLUCK EXAM LAAAAAAAA!'
then dy gelak,dy ckp 
PIJONG:heh aku bkn nyer pndai ponn
ME: jgn nk menipu sgt la.ko tu pndai.ingt aku xtau? =='
PIJONG: pandai ape nye percubaan aku xde A ponnnn xD ko percubaan dpt bpe plak?
ME: jgn tnyeeeeee -,-'

oke motif aku tegur dy sbb nk minx maaf sempena nk pmr nie.
aku byk carik psal gn dy kottt dlu xD
oke smbung cerita,aku pon blek.
time blek uh aku trjumpa kucing nazak tp still alive.
kucing tu tercungap2.
aku kesian gile tgk kucing tu then aku menangis tgk kucing tu.
aku kelam kabut bwk blek dgn harapan dpt kurangkn kesakitan dy.
aku bwk blek aku kasi kucing tu mkn ubat and lain2 lagi.
aku lap hingus kucing tu.ros plak tgk aku teresak2 cuba ubat kucing uh adehh
pas bpe minit uh aku tgk kucing tu better sikit laa.SIKIT JEE.
that cat still having problem to stand straight because its still weak.
then mak ckp yg kte xdpt nk wt pape.mak sruh letak where it belong.
so aku hntr kucing tu kt mne aku jumpe dgn harapan dy selamat.

weyh kucing comot,hope ko selamat.aku betol2 hope ko selamat.haih kejam btol spe yg lnggar ko.
hope sgt2 ko selamat.aminnnnnnnnnnnnnn ><

pas hntr kucing tu aku and ros study maths kt umh aien dgn abg dy.
abg dy PRO math WOW! masuk gile sume ilmu!
seriously THANKS SIFU! :'D :'D
aku study kt rumah aien dri pkul 3.30 ptg smpai pkul 10 malam.hihi lme en?
hope2 dgn sume ilmu nie akn mmbantu aku dlm result exam aku aminnnn :')
study study study tgk jam da pkul 10 then aku blek.


harinie ade dua permintaan aku buat.
1.aku hope sgt2 kucing td selamat.and kalo dy btol2 da nazak
ya allah tarik jela nyawa kucing tu.jgn bg dy trseksa
dlm kesakitan tu.aminnnnnnn
2.aku hope result pmr aku ade A and no FAILED.aku hope sgt2
ya allah.tolong lah aku dlm pmr nie. aminnnnnnn

THE END,thanks for read hii muah muah!kihkih